Pridruži nam se u služenju! Svojim znanjem, iskustvom, u skladu sa svojim mogućnostima, podrži naš rad i naše poslanje.
Volonterskim radom ili materijalnim prilogom pomozi osobama u potrazi za sigurnošću i zaštitom.

Volontiraj!

Volontiraj i steci iskustvo rada u nevladinoj udruzi koja djeluje na području obrane ljudskih prava.
Tražimo volontere za poslove služenja i pomaganja izbjeglicama, migrantima, tražiteljima azila i osobama koje su dobile neki oblik međunarodne zaštite.
Neke od aktivnosti u kojima sudjeluju naši volonteri su: psihosocijalne radionice, kreativne radionice, rad u računalnoj učionici, sportske aktivnosti, izleti…
Uz to volonteri su aktivni i u procesu integracije osoba koje su dobile međunarodnu zaštitu: posjet tim osobama u njihovom domu, pomoć u rješavanju svakodnevnih problema s kojima se te osobe susreću, nalaženje zaposlenja i dr. Cilj nam je osnažiti izbjeglice da postanu uspješni dionici našeg društva te u potpunosti preuzmu sve svoje obveze i ostare svoja prava.

Za prijavu potrebno je ispuniti sljedeći obrazac.

Doniraj!

Ukoliko se slažeš s našom misijom i vizijom i želiš kroz naš rad pomoći izbjeglicama, možeš nas podržati i svojim novčanim darom. Donirana sredstva ćemo koristiti isključivo za poslove služenja i pomaganja izbjeglicama, migrantima, tražiteljima azila i osobama koje su dobile neki oblik međunarodne zaštite.

Donacije JRS-u umanjuju osnovicu za porez do 2% od ukupnog prihoda ostvarenog u prethodnoj kalendarskoj godini. Ta pogodnost vrijedi za pravne i fizičke osobe.

Primatelj: Isusovačka služba za izbjeglice
Adresa primatelja: Jordanovac 110, 10000 Zagreb
Naziv banke: Zagrebačka banka d.d.
Adresa banke: Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
Swift: ZABAHR2X
IBAN: HR5023600001102182825